Sponsor

“Steun het Kompas”

Extra steun voor een prachtige school in Montfoort.

SPONSORING

Zij steunen ons. Steunt u hen?

Sponsors

 

Als bedrijf is  het mogelijk onze school financieel te steunen. Zo zijn we momenteel aan het sparen voor een speeltoestel met rubber ondergrond tegels op het onderbouw plein (zo’n €4000) als ook een uitbreiding van het bovenbouwplein aan de Anne-Franklaan zijde (incl hekwerk, zand en tegels ook ongeveer €4000 !)

 

School met de Bijbel het Kompas heeft een ANBI status. Dit houdt in dat het een algemeen nut beogende instelling is waarbij bepaalde belastingvoordelen gelden in Nederland. De gegevens die voor de belastingdienst verplicht gepubliceerd moeten worden zijn te vinden in het bestuursverslag. Bedrijven hebben  fiscale voordelen wanneer ze een gift doen aan de school. De logo’s van de bedrijven die ons financieel steunen, met daarbij de link naar hun website staan onderaan de website. 

 

Dit wordt jaarlijks bijgewerkt. Het staat voor de bedrijven vrij om zelf de frequentie en hoogte van deze gift te bepalen. Voorwaarden of invloed kan niet aan een gift ontleend worden. We houden ons aan het sponsorconvenant. 

Wanneer het logo van uw bedrijf hier ook bij mag staan, wilt u dan met ons contact opnemen?