School met de Bijbel

“Op koers…”
 Een school in Montfoort met een hoge ouderbetrokkenheid en waar het welbevinden van het kind centraal staat.

NIEUWS

Laatste nieuws van het Kompas

Op Het Kompas streven we ernaar om een open en transparante communicatie te onderhouden met onze ouders en verzorgers. We vinden het belangrijk om informatie met de ouders en verzorgers te delen zodat u volledig op de hoogte blijft van het wel en wee van onze school.

Een van de belangrijkste manieren waarop we dit doen, is door middel van onze nieuwsbrieven. Deze wordt maandelijks verspreid via de oudste leerlingen en is ook te bekijken via Parro. Naast de nieuwsbrieven plaatsen alle groepsleerkrachten nieuwsberichten in Parro over gebeurtenissen in de klas.

Waarom vinden we een goede nieuwsvoorziening zo belangrijk?

  • Samenwerking en betrokkenheid: Door u op de hoogte te houden, streven we naar een nauwe samenwerking tussen school en thuis. Wij vinden het belangrijk dat u betrokken bent bij de ontwikkeling van uw kind en willen ervoor zorgen dat u altijd goed geïnformeerd bent over wat er op school gebeurt.

  • Transparantie: We hechten veel waarde aan transparantie. Het delen van nieuws en informatie stelt u in staat om inzicht te krijgen in ons beleid, onze beslissingen en onze activiteiten. We staan open voor vragen, feedback en suggesties, en we moedigen u aan om contact met ons op te nemen als u ergens meer over wilt weten.

  • Gevoel van gemeenschap: Door regelmatig nieuws te delen, bouwen we aan een gevoel van gemeenschap binnen onze school. We willen dat u zich verbonden voelt met andere ouders en met het personeel, en dat u zich gesteund voelt in uw rol als ouder.

Heeft u nieuws dat u wilt delen? Of wilt u ergens meer over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.